Menu

Cheque van €1000,-- van Leyten&van der Linde

DRONTEN - Op kantoor van Leyten & Van der Linde, Rentmeester en Makelaardij B.V. te Dronten ontving Ingeborg Lups - Dijkema, voorzitter van Stichting Langs De Zijlijn een cheque ter waarde van €1.000. Zij ontving dit waardepapier uit handen van Wim de Bekker, agrarisch makelaar en taxateur van deze onderneming.

Het makelaarskantoor kent deze cheque toe aan een goed doel, in plaats van de gebruikelijke kerstkaart met nieuwjaarsgroet. In voorgaande jaren doneerde het kantoor onder andere aan het Toon Hermans Huis te Emmeloord, Stichting Paardensport Gehandicapten Flevoland en De Pruimenpot te Dronten. Dit jaar kan de Stichting Langs de Zijlijn rekenen op de steun van deze makelaarsorganisatie.

Goed doel

In gesprekken met klanten, voornamelijk agrariërs in Flevoland, is het niet ongewoon dat er bij Leyten & Van der Linde privéaangelegenheden aan bod komen. Dat was een aantal jaren geleden ook het geval met de klanten Kees en Riekie Buijs, die wisten dat het kantoor in plaats van kerstkaarten een bedrag schenkt aan een goed doel of een partij die goed werk verricht. Riekie attendeerde Leyten & Van der Linden op de Stichting Langs De Zijlijn. Wim de Bekker: ‘Iedereen, ook onze medewerkerkers, heeft in eigen familie of directe omgeving wel een gezin in gedachten waarbij er zich zo’n situatie voordoet. De keuze was dan ook snel gemaakt. Wij hopen van harte dat dankzij onder andere onze bijdrage, Ingeborg en haar stichting Langs de Zijlijn wederom een geweldige dag kunnen realiseren op 9 juni 2018 in de Meerpaal te Dronten’.

Leyten & van der Linde persfoto
187