Menu

Koningsklussen en dance challenge

In de week voorafgaand aan de viering van Koningsdag op vrijdag 21 april, gaan de kinderen Koningsklussen tegen betaling uitvoeren en maken daarmee de Landelijke Dag op 6 mei mogelijk.

De bijna 500 leerlingen van de Zevensprong worden uitgedaagd om zoveel mogelijk Koningsklussen te bedenken en uit te voeren. Voorbeelden van Koningsklussen zijn, cupcakes bakken en verkopen, hond uitlaten, glas wegbrengen, auto wassen etc.

Op vrijdag 21 april is er ook nog een dance challenge, waarbij 500 leerlingen en leerkrachten starten met de Koningsdans. Voor deelname wordt een vrijwillige bijdrage van €2,50 gevraagd.

Het geld van de dance challenge én de Koningsklussen maakt de landelijke dag “over de impact van kanker in een gezin” mede mogelijk. Een serieus onderwerp, maar een leuke dag voor kinderen, ouders en andere betrokkenen. Gezinnen uit heel Nederland komen naar de landelijke dag in De Meerpaal en volgen de kinderen workshops o.l.v. Bekende Nederlanders en zijn er voor de ouders bekende en deskundige sprekers. Een initiatief van een ouder, Ingeborg Lups-Dijkema. Benieuwd naar wie erbij is? Check de website www.langsdezijlijn.com

foto Max en Thijmen
187